Πολιτική επιστροφών

H πολιτική επιστροφών του καταστήματος υποδημάτων ΚΑΛΟΠΟΥΛΟΣ είναι να δέχεται πίσω κάθε προϊόν μέσα σε 14 ημερολογιακές ημέρες από την ημέρα της παράδοσης του (όπως αποδεικνύεται από το έγγραφο φορτωτικής της Γενικής Ταχυδρομικής ή όποιου μεταφορέα χρησιμοποιήθηκε). Αφού πρώτα ενημερώσετε τηλεφωνικά το κάτάστημα εντός 3 ημερών από την παραλαβή για την επιστροφή και τους λόγους της.


Μπορείτε να μας καλέσετε στο 210-4912612 και να μας κάνετε γνωστό αν θέλετε να αντικαταστήσετε κάποιο προϊόν ή να μας ενημερώσετε για τυχόν παράπονα σχετικά με τα προϊόντα και τις υπηρεσίες μας.


Το κατάστημα μας θέλοντας να εξασφαλίσει την ομαλή και σίγουρη αγορά ενός προϊόντος από τον αγοραστή, δίνει τη δυνατότητα επιστροφής και αντικατάστασής του από άλλο ή από το ίδιο σε διαφορετικό μέγεθος, εάν είναι διαθέσιμο.


Το αίτημα για αντικατάσταση ενός προϊόντος θα πρέπει να γίνει τηλεφωνικά στο (210-4912612) ή μέσω mail (kalopoulosshoes@gmail.com).


Αφού γίνει η συνεννόηση με το κατάστημα μας θα μπορεί ο πελάτης να επιλέξει ένα άλλο προϊόν από τη σελίδα του kalopoulosshoes.gr.


Το νέο προϊόν αποστέλλεται εκ νέου αφού πρώτα παραλάβουμε το επιστρεφόμενο και ελέγξουμε για τυχόν φθορές και αλλοιώσεις της αρχικής του κατάστασης. 

Όταν η αρχική παραγγελία σας έχει ξεπεράσει τα 80 € και τα μεταφορικά έξοδα είναι ΔΩΡΕΑΝ , τότε είναι επίσης ΔΩΡΕΑΝ και τα μεταφορικά για τη δεύτερη αποστολή της αλλαγής σας. 

Τα έξοδα που χρεώνεται ο πελάτης ανεξαρτήτου ύψους της αρχικής του παραγγελίας είναι τα έξοδα της επιστροφής του προϊόντος που θέλει να αλλάξει προς το κατάστημα μας.

Επικοινωνήστε μαζί μας στο 2104912612 και θα σας κατευθύνουμε σχετικά.


Σε περίπτωση που η νέα σας παραγγελία κοστίζει λιγότερο από την αρχική, τότε θα σας διαθέσουμε ένα πιστωτικό κουπόνι ίσης αξίας με τη διαφορά των δύο αυτών παραγγελιών που θα μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως έκπτωση στην επόμενη παραγγελία σας. Το πιστωτικό κουπόνι αυτό έχει διάρκεια έως και 6 μήνες από την ημερομηνία επιστροφής. Χρήματα δεν επιστρέφονται σε καμία αλλαγή.


Η αντικατάσταση του προϊόντος θα γίνεται δεκτή μόνο στην περίπτωση που αυτό είναι στην αρχική-εργοστασιακή* του κατάσταση μαζί με όλα τα έγγραφα τα οποία συνόδευαν το προϊόν (π.χ. Απ. Λιανικής κ.ο.κ)


Όλες οι αλλαγές γίνονται στις τρέχουσες τιμές των προϊόντων. 


* To προϊόν είναι σε κατάσταση που μπορεί να μεταπωληθεί (με τα καρτελάκια του κατασκευαστή, χωρίς φθορά, λερώματα, κλπ.)


* Το προϊόν δεν έχει "προσωποποιηθεί" (δεν έχει τυπωθεί κάποιο όνομα ή/και αριθμός, δεν έχουν τοποθετηθεί σηματάκια, κλπ.)


* Το προϊόν δεν ήταν σε προσφορά κατά τη στιγμή της αγοράς.


Αν το προϊόν τηρεί τα παραπάνω κριτήρια, μπορείτε ελεύθερα να το απoστείλετε πίσω σε εμάς για αντικατάσταση. Σε αντίθετη περίπτωση διατηρούμε το δικαίωμα να μη δεχτούμε την επιστροφή.